RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Politimannen var sjanseløs

Sist oppdatert:
Politimannen som omkom i Romarheimsdalen hadde ingen mulighet til å forhindre ulykken, mener Spesialenheten for politisaker.

(iBergen.no) Politiet fikk like før klokken 15.00 torsdag melding om en ulykke i Romarheimsdalen ved E39 på Romarheimssiden av Masfjordtunnelen i Hordaland. En politimann på motorsykkel omkom etter ulykken.

Avsluttet etterforskning
Ulykken skjedde da den nå omkomne politimannen skulle flytte sin kontrollpost.

- Vi er ferdig med etterforskningen vår. Spesialenheten har gjennomført en rekke avhør av vitner og vi har også avhørt personen i bilen som var involvert i kollisjonen, opplyser lederen for Spesialenheten for politisaker, Einar Drægebø, til iBergen.no

Motsatt kjørefelt
Polititjenestemannen var på jobb da ulykken skjedde.

- Vi har dannet oss et godt og helhetlig bilde etter avhørene. Det har en skjedd en møteulykke og vi er kommet til den konklusjonen at personen i bilen har kommet over i motsatt kjørefelt og politibetjenten på motorsykkelen hadde ingen muligheter til å forhindre ulykken, sier forteller han videre.

Føreren av personbilen var alene i kjøretøyet og ble sendt via legevakt til Haukeland Universitetssykehus. Han skal ikke ha kommet alvorlig fysisk til skade.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere