RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Professoren ble drept

Foto: Knai, Vidar (SCANPIX)
Politiet konstaterer at professor Geir Høgsnes ble drept av sin kone.

58 år gamle professor Geir Høgsnes og hans 40 år gamle kone ble funnet døde i sitt hjem på Briskeby i Oslo 3. juni i år.

Nå foreligger den endelige obduksjonsrapporten, og Oslo politidistrikt konkluderer nå med at Høgsnes ble drept av sin kinesiske kone. Hun tok deretter sitt eget liv.

- De døde begge to av en overdose medisiner med virkestoffet morfin. Vi ser ingen grunn til å spekulere i hvordan hun fikk i ham medisinen, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved Oslo politidistrikt.

Konklusjonen er gjort på bakgrunn av den endelige obduksjonsrapporten, vitneopplysninger, og funn på åstedet.

Den 40 år gamle kona hadde lagt igjen et avskjedsbrev som gjorde at politiet visste at hun hadde tatt selvmord. Spørsmålet har vært om Høgsnes også tok selvmord, eller om han ble drept.

- Så lenge hun ikke la igjen et detaljert brev som forklarte hvorfor hun gjorde dette. Men det er heller ikke så viktig for drapspersonen er død og saken vil aldri komme for retten, sier Rohde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere