*Nettavisen* Nyheter.

- Prøvde å drukne min sønn

15 år gamle Khadar Abdulaahi Sharif mener klassekameratene forsøkte å drukne ham i svømmehallen 18. november.

08.12.05 12:01

Khadar mistet bevisstheten og lå åtte dager i koma etter at to medelever holdt ham under vann i Verdalsøra svømmehall. Ifølge guttens forklaring, skal de to medelevene ha forsøkt å drukne ham. Faren forteller:

- For oss er et ingen tvil om at det som skjedde var en kriminell handling, sier Abdulahi Mahamed Sharif (43) til Trønder-Avisa.

Khadar var alene i svømmehallen med de to medelevene etter at svømmetimen var slutt. Læreren og de andre elevene hadde gått i dusjen. Khadar kan ikke svømme, og holdt seg i rekkverket langs bassengkanten da en av medelevene trykket hodet han under vann.

Khadar klarte ikke å få hodet over i basketaket som oppsto, og mistet bevisstheten. Da faren kom ned i svømmehallen, holdt de på med livredning på sønnen hans.

Ifølge VG Nett etterforsker politiet saken, men mener at de to guttene ikke bevisst forsøkte å drukne gutten, men at det snarere dreier seg om en guttestrek. Politiet har ennå ikke funnet ut av hvem de to guttene er.

Khadar er fortsatt svak og sykmeldt. Han er livredd for å komme tilbake til skolen Verdalsøra ungdomsskole, og vil bytte skole. Elever på skolen skal ifølge Khadars far ha uttalt at de trodde at Khadar var død, og de var glade for det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag