RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ranerne flyktet med rutefly

Sist oppdatert:
Sentrale personer kan rett etter ranet i Stavanger ha flyktet med rutefly til Oslo, mener politiet. Samtidig skal ranerne ha begynt å krangle om millionene.

Dette er en av politiets arbeidsteorier, ifølge VG. Enkelte av ranerne deltok først i det brutale ranet der Arne Sigve Klungland (53) ble drept, flyktet i biler til Sørmarka, satte fyr på bilene og kjørte rett til flyplassen på Sola i nye biler.

Noe av det som underbygger polititeorien er at flere av de ransmennene som er i politiets søkelys ble sett i Oslo-området bare få timer etter dødsranet.

Dessuten skal politiet vite at ranerne har brukt området rundt Sola lufthavn til å øve seg i, blant annet den nedlagte militærleiren på Ølberg.

Etter det avisen kjenner til, skal politiet imidlertid ikke ha funnet biler ved flyplassen som kan settes i forbindelse med dødsranet mot Norsk Kontantservice 5. april. Etterforskerne har nå startet en grundig gjennomgang av passasjerlistene på avgangene mellom Stavanger og Oslo.

Ifølge kilder i det kriminelle miljøet, skal mennene bak dødsranet ha begynt å krangle om fordelingen av ransutbyttet, skriver Dagbladet. Bakgrunnen for krangelen skal være drapet på politimannen Klungland, samt det store utbyttet som ranerne fikk med seg.

I alt skal 12 ranere ha vært med på ranet, i tillegg kan et ukjent antall personer ha vært involvert i planlegging og flukten etterpå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere