RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Politiet (Politiet)

- Rebecca forsvant med horekunde

Sist oppdatert:
Romkameraten til Rebecca Rist (27), Johnny Ludvigsen, så venninnen forsvinne i en hvit bil med det han mener var en horekunde.

(iBergen.no): Johnny Ludvigsen var romkamerat med den savnede 27-åringen på hospitset i Møllendalsveien. Det var han som gikk til politiet tirsdag, etter at venninnen ikke hadde gitt lyd fra seg siden 2. desember, og han var også den siste som så henne før forsvinningen.

- Peugeot eller Ford
- Hun ringte meg mens jeg var i byen og sa at hun skulle ta en tur ut. Da jeg kom hjem, gjorde hun seg klar til å gå. Da sto det en hvit bil utenfor, forteller Ludvigsen til Bergens Tidende.

Rebecca Rist prostituerte seg for å få penger til narkotika, og Ludvgisen sier at det mest sannsynlig var en kunde som satt i bilen, som han tror var en eldre Peugeot eller Ford Escort. Gjennom vinduet så han at Rist gikk bort til bilen, pratet med bilføreren gjennom vinduet før hun satte seg inn.

Dette skjedde mellom klokken 23.30 og midnatt den 2. desember. Etter dette har ingen sett Rebecca.

På hospitsrommet hennes ligger passet og klærne hennes igjen - det eneste hun hadde med seg den kvelden hun forsvant var en veske, skriver BT.

Langt unna gjennombrudd
Politiet er ikke kommet noe nærmere et gjennombrudd i saken, etter at de i går valgte å etterlyse kvinnen med både navn, bilde og profesjon.

– Det har kommet inn noen tips, men ikke noe som har brakt oss videre i saken, sier politioverbetjent Tove Lian Mathiesen, leder for volds- og sedelighetsavsnittet på Bergen Sentrum politistasjon, til iBergen.no.

Mulighetene for å sjekke elektroniske spor er begrensede, ettersom Rist ifølge Mathiesen ikke hadde bankkort.

– Vi venter nå på innsyn i trafikken på mobiltelefonen hennes. Vi har ikke fått tillatelsen ennå, men regner med å få det i løpet av kort tid, sier Mathiesen.

Signalementet
27-åringen har langt og glatt, mellomblondt hår, er slank og rundt 1,65 høy. Da hun forsvant var hun iført en rød eller plommerød boble- eller dunjakke, dongeribukse og brun veske.

Har du tips? Ring politiet 02800, eller kontakt iBergen.no på e-post eller tlf 55 908234.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere