RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rektor sendte nakenbilde

Sist oppdatert:
Rektoren i 40-årene skal ifølge politiet ha sendt nakenbilde av seg selv til jenta.

Rektoren, som er en av de siktede i en utuktssak i Nord-Norge, skal ifølge politiet ha sendt nakenbilde av seg selv til en av de fornærmede i saken, en mindreårig jente, via mobilen, skriver VG. Rektoren var en av omsorgspersonene som skulle støtte jenta etter at hun var utsatt for et seksuelt overgrep fra en mindreårig gutt.

- Det som skulle være hjelp og omsorg ble noe helt annet, sier jentas bistandsadvokat, Jon Arne Østvik, til avisa.

Den siktede rektorens advokat, Olav Eriksen, sier han ikke vil kommentere disse påstandene.

Sju personer siktet
Utuktssaken som nå rulles opp, dreier seg om i alt seks menn i alderen 20 til 50 år som alle er siktet for seksuell omgang med mindreårige jenter. I tillegg er en rektor siktet for seksuell handling og uanstendig atferd, ifølge VG. Seks av de siktede er fra Troms, en er fra Østlandet.

- Vi har siktet sju personer, derav er seks siktet for seksuell omgang. Den skoleansatte personen er siktet for såkalt seksuell handling, sier politiadvokat Børge Enoksen ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Nettavisen.

Var under 16 år
Politiadvokaten opplyser at det er to fornærmede jenter i saken. Begge var under 16 år gamle da overgrepene skal ha funnet sted. To personer er siktet for seksuell omgang med begge jentene, mens det i de andre sakene kun er en fornærmet.

- Alle forholdene, med unntak av ett, har skjedd i 2007, sier Enoksen til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere