RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Roseselgere truet eldre

Etter flere telefoner om truende rumenske roseselgere, rykket politiet i Drammen ut til et eldresenter.

- Vi fikk i løpet av kort tid tre meldinger fra Åssiden i Drammen. Her har to personer, en mann og en kvinne, operert som pågående roseselgere. Vi fikk også melding fra Skotselv i Øvre Eiker. Her har roseselgerne oppsøkt et aldershjem, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen ved Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

.

Politiet pågrep en rumensk kvinne på 29 år. Hun hadde kjøpt roser på det lokale gartneriet for 59 kroner, og solgte dem videre med skyhøy fortjeneste.

- De er frekke og truende. Selgerne tar ikke et nei for nei, og tar opptil 200 kroner for en enkelt rose, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen ved Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende. Politiet måtte slippe kvinne, men Hagen advarer mot en sommer med rumenske blomsterselgere i Drammen.

- Det er all grunn til å være på vakt. Slipp ikke selgerne innenfor dørstokken. Gi klar melding om at du ikke vil kjøpe roser, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere