RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Privat/Dagsavisen)

- Sa han drepte henne

Sist oppdatert:
Den siktede 21-åringen innrømmer ovenfor Tanjas bror at han drepte den 41 år gamle kvinnen, men vil ikke melde seg før om to uker.

Les også: «Ville gått i døden for Tanja»

Det forteller Tanja Petrussons bror, André, til TV 2 Nettavisen. Siktede innrømmer drapet ovenfor André, men trenger tid til å få situasjonen litt på avstand.

21-åringen er etterlyst for drapet på en 41 år gammel kvinne søndag.

Kvinnen som ble drept, var selv siktet for uaktsomt drap etter at hun skal ha satt en dødelig overdose på Tanja Petrusson (20).

Trenger tid
- Jeg tror han trenger å få ting litt på avstand, men han sa han skulle melde seg innen 14 dager, sier André til TV 2 Nettavisen.

- Har du hatt kontakt med 21-åringen i natt?

- Nei.

- Vet du om han har eller kan ha dratt til Pakistan?

- Det vet jeg ikke. Han sa ikke hvor han var.

Drepte i selvforsvar
21-åringen fortalte André at drapet skjedde i selvforsvar, og at han ble angrepet av tre personer: En kvinne med sprøyte, en mann med kniv og en tredje person.

- Hva gjorde han da?

- Trakk våpen.

Etter drapet ringte siktede André, og fortalte hva som hadde skjedd.

Lette etter begravelsesantrekk
- Han sa at han hadde gjort det, og unnskyldte seg. Han sa at han håpet at hun overlevde. Og at det ikke var meningen. Han ville bare finne tingene til Tanja. De fant ut at Tanja var rana da hun ble drept¿ Og de leita etter en spesiell grenser som hun skulle bli begravd i. Han spurte etter den, men da ble han angrepet av en fyr med kniv og en tredje person. Jeg vet ikke om den tredje personen ble skadet, forteller André.

André Petrusson snakket med 21-åringen i går, og sier han da hørtes rolig ut. De to kjenner hverandre godt, men betegner seg ikke som venner.

- Han er bare 21, jeg er 28. Så¿ Det er liksom kjæresten til søstra mi. Ikke noe mer. Men jeg kjenner folk som kjenner han, sier André.

Bitter på politiet
- Kunne politiet gjort noe annerledes?

- Som jeg sa på TV, burde dama blitt varetektsfengslet da de sa at hun skulle bli det.

- Er du bitter?

- Ja. Jeg ville at hun (41-åringen, red.anm.) skulle straffes for det her. Det veit jeg at han (siktede, red. anm.) ville også. Det var det siste han sa. At det ikke var meningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere