RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Så Satan stå der med øksen

Sist oppdatert:
- Da jeg gikk opp i andre etasje, så jeg den Satan stå der og holde øksen, sa Yusuf Imsheri (35) da han forklarte seg i retten i forbindelse med drapet på Annie Bergliot Olsvik tirsdag.

Det skriver VG Nett.

Den 83 år gamle frelsesarmésoldaten ble drept under et innbrudd i hjemmet hennes i Haugesund i juni i fjor.

Imsheri er tiltalt for grovt ran med døden til følge, mens kameraten Sarahan Bin Jassam Najli (32) er tiltalt for forsettlig drap under særdeles skjerpende omstendigheter.

Truet med øks
I sin forklaring i Haugesund tingrett hevdet Najli at det var Imsheri som tok initiativet til ranet, og at det var 35-åringen som begikk drapet. Dette tilbakeviser Imsheri på det sterkeste i sin forklaring for retten.

- Da jeg gikk opp i andre etasje, så jeg den Satan stå der og holde øksen. Jeg spurte hva som hadde skjedd. Da truet han meg med øksen. I basketaket som oppsto falt jeg, sa Imsheri.

- Umenneskelig
Najli nekter for å ha vært opp i andre etasje der Olsvik ble funnet drept i det hele tatt, og legger skylden på Imsheri. Men 35-åringen har en helt annet beretning.

- Det er ikke et ordentlig menneske som har gjort dette. Det er et menneske uten moral. Jeg ser ikke på Najli som noe menneske. En person som slår og dreper en kvinne for å stjele noe, er ikke et menneske for meg, forklarte Imsheri ifølge VG Nett.

- Jeg er en respektert tjuv. Når man trenger det, så stjeler man det. Når man er uten arbeid, så stjeler man, sa Imsheri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere