- Selg hytta nå

Kjendismeglerne strides om når du bør selge hytta.

- Skal du selge hytta på fjellet, bør du satse på å selge den før 1. desember. En hytte er en stor investering, og da ønsker man å begynne å bruke hytta med en gang, sier kjendismegler Miguel Vivot Sørholt i Privatmegleren Residence til nettstedet forbruker.no.

Les også: Her er en flygende hytte.

Nils Nordvik tror det lønner seg å selge en fjellhytte mellom starten av jaktsesongen og påsken. Miguel Sørholt oppfordrer til å selge fjellhytta før 1. desember, mens Bjørn-Erik Øye tror det er helt tilfeldig når det lønner seg å selge.

- Vi har en saueflokkmentalitet når det gjelder hvor vi kjøper når. Fjellet er det klareste valget på høsten og våren, sjøen om våren og sommeren, sier megler Petter Andreas Poppe i Poppe & Co. Aktiv Eiendomsmegling til nettstedet.

Finn Caspersen i eiendomsmeglerfirmaet M2 mener den beste tiden for salg av fjellhytte allerede er over for i år. Advokatmegler Camilla Sem i Advokatene Sem og Johnsen eiendomsmegling tror også at det kan være lurt å starte salget av en fjellhytte allerede i september eller oktober.

Les flere eiendomssaker her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.