RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sex-damene lurte meg

Sist oppdatert:
En trønder føler seg lurt etter å ha kjøpt sex på Steinkjer kurs- og konferansesenter i helga.

«En helt utrolig deilig følelse, du aldri vil glemme». Annonsen fra en av de to utenlandske kvinnene skal ha fått flere menn til å bite på kroken, og oppsøke Steinkjer kurs- og konferansesenter i helga, skriver Trønder-Avisa.

«Silvia» og venninnen «Lillian» solgte sex mens konferansen gikk sin gang vegg i vegg. En av mennene som bet på, følte seg imidlertid lurt.

– I alt betalte jeg 2200 kroner. Og 25 minutter etter at jeg kom inn døra, var jeg ute igjen. Det var langt fra verdt pengene, sier mannen til Trønder-Avisa. Flere menn skal ha besøkt kvinnene på konferansesenteret.

Daglig leder Jan Erik Granamo bekrefter overfor Trønder-Avisa at to kvinner av utenlandsk opprinnelse leide dobbeltrom, men mener senteret ikke har mulighet til å kontrollere aktiviteten på rommene. Han tror bestemt at det ikke kan ha vært mange innom rommet, ettersom det var konferanse på senteret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere