RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sex-mistenkt psykolog praktiserer

Sist oppdatert:
Helsetilsynet frykter at en sex-mistenkt Oslo-psykolog har fortsatt å ta i mot pasienter etter at han ble fratatt retten til å praktisere. Psykologen skal ha misbrukt to av sine tidligere pasienter.

Oslo-mannen ble fratatt retten til å arbeide som psykolog fordi Statens Helsetilsyn mente at han hadde forgrepet seg på flere pasienter.

Det hemmeligstemplede vedtaket, som VG skal ha fått tilgang til, viser at tilsynet mener mannen hadde seksuelle forhold til to av sine pasienter på 1990-tallet.

Ifølge avisen foreligger det per dags dato en rekke opplysninger som tyder på at mannen fortsatt jobber som psykolog, og tar imot pasienter. Overfor VG presenterer mannen seg som psykolog, men sier han har vært sykmeldt siden 15. februar, og at han kun har telefonkontakt med pasienter. Nå vurderer tilsynet om de skal gå til sak mot mannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere