RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

- Siv skriver ut feil medisin

Sist oppdatert:
Aps partisekretær mener Frp-leder Siv Jensen stiller riktig diagnose i enkeltsaker, men skriver ut feil medisin.

Aps partisekretær Raymond Johansen er overrasket over at Siv Jensen ikke nevnte finanskrisen med et ord når hun talte til Fremskrittspartiets landsmøte fredag.

- Det overrasket meg at Siv Jensen ikke med ett ord nevnte utfordringene vi fortsatt har i forhold til finanskrisen og behovet for å holde arbeidsledigheten nede, sier Johansen i en kommentar til Siv Jensens landsmøtetale på nettsiden arbeiderpartiet.no.

Han mener Jensen også burde ha fokusert på Frp-forslagene om massive skattekutt og det han kaller «utsalg av fellesskapets verdier».

- Summen av Frps politikk betyr nedbygging av velferden. Det hjelper lite å sette diagnose i enkeltsaker, dersom medisinen som skrives ut er helt feil, sier Johansen.

Partisekretæren spør seg også hvem Siv Jensen ser for seg som samarbeidspartnere ved en eventuell valgseier i 2013.

- Når hun er så klar på at hun vil i regjering i 2013, er det også litt underlig at hun ikke nevner forholdet til sin fremtidige koalisjonspartner, sier Johansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere