RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sjeleglad for Norwegian

Foto: Arne Lutro/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Pris og rykte gjorde at familien Gladhaug valgte Norwegian da de skulle på sin årlige påskeferie. Det er de glade for nå.

GARDERMOEN (TV 2 Nettavisen): - Det blir jo ganske bra reklame dette, sier pappa Sigurd Gladhaug etter å ha snakket med TV 2 Nettavisen foran Norwegians innsjekkingsskranke på Gardermoen.

Familien på fire, samt en hund, har akkurat sjekket inn på flyet som skal til Alta.

 Stille og rolig
Kontrastene er store på Gardermoen. Ved Norwegians skranke hersker fred og ro. Her er ingen kø, smilende kundebehandlere og henvendelsene lette å besvare. 100 meter lenger borte står køer med SAS-passasjerer og sukker og stønner.

- De sa på radioen at det var kaos på Gardermoen. Derfor kom vi ekstra tidlig. Men det er nok situasjonen ved SAS-skranken de tenker på, sier Gladhaug.

 - Flaks
Tobarns-faren er skjeleglad for valg av flyselskap i år. Kaoset gjelder ikke for han og familien.

- Vi føler oss spesielt heldig i dag. Det er egentlig flaks. Det var et bevisst valg å bestille hos Norwegian, særlig på grunn av prisen, sier Gladhaug.

 - Synd på SAS-passasjerer
- Hva tenker du om dem som står borte ved SAS-skranken nå da?

- Det er jo uflaks for dem. Spesielt nå når det går mot påske. SAS spiller jo seg selv utover sidelinjen nå, svarer Gladhaug og går mot sikkerhetskontrollen.

Hytta i Karasjok venter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere