RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skandale av Arbeiderpartiet

(Foto: Scanpix)
Ap i Hurum har inngått avtale med Frp om full innvandringsstopp. Venstres Olaf Thommessen mener dette viser at Aps integreringspolitikk er en skandale.

For å beholde ordførerverftet i Hurum er Arbeiderpartiet avhengig av støtte fra Fremskrittspartiet.

- Det er opplagt at vedtaket om innvandringsstopp er takk for at Frp støtter kandidater til vervene som ordfører og varaordfører.

Ap og Frp har inngatt en avtale i neste fireårsperiode. Thommessen mener at dette viser at Aps politikk ikke blir gjennomført i praksis.

- Arbeiderpartiet har gjennom hele valgkampen hatt innvandringspolitikk som en av sine største kampsaker. Stoltenberg har snakket solidarisk i debatter om integrering og påpekt hvor viktig innvandrerne er for kommunene. Stoltenberg som partileder bør gripe inn og sette sine partifeller i Hurum på plass, sier Thommessen til TV 2 Nettavisen.

Frps Trond Ove Røed, som var ordførerkandidat for Hurum Frp, innrømmer overfor Drammens Tidende at Ap har gått med på Frps krav om innvandrerregnskap.

Frp har til gjengjeld gitt etter for blant annet spørsmålet om konkurranseutsetting innen helse, sosial og omsorg, mens Ap har gått med på null eiendomsskatt, innvandringsstopp og innvandrerregnskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere