RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skulle sone - ble ranet

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
Mannen hevdet et overfall var årsaken til at han ikke møtte til soning. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her kan du se utdrag fra nattens politilogg:

Beruset var ikke FN-soldat
BUSSTERMINALEN: Kl. 23.04 i går kveld ble det meldt om en overstadig beruset FN-soldat på Bussterminalen. Politiet - og siden militærpolitiet - rykket ut og fastslo at den 57 år gamle mannen ikke var FN-soldat, men trolig forvekslende lik. Mannen ble kjørt til legevakten.

Rumener pågrepet med narkotika
SENTRALBANESTASJONEN: Kl. 23.37 pågrep politiet en rumener på Sentralbanestasjonen med mindre mengder narkotika på seg. Den 29 år gamle mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Skulle sone - ble ranet
BUSSTERMINALEN: Rett over midnatt kom det melding om en mann som hadde strandet på Bussterminalen. Han hevdet at han skulle ha møtt til soning, men fortalte at han ble ranet og kom seg ikke av sted. Politiet kjørte 39-åringen til Sentralarresten i Politihuset for videre oppfølging.

Scootertyv tatt på fersk gjerning
DARRES GATE: kl. 02.42 fikk politiet melding om at det var en person som forsøkte å stjele en scooter fra en bakgård i Darres gate. Politiet kjørte straks til stedet og fant en mann med grå bukse og hvite sko som var i ferd med å koble en scooter. Mannen så politiet og stakk av, men straks etter fikk politiet fatt i 26-åringen som ble pågrepet på stedet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Bedrager pågrepet
DAG HAMMARSKJÖLDS VEI: kl. 03.39 i natt kontrollerte politiet en bil i Dag Hammarskjölds vei. Sjåføren oppga falsk personalia og kunne ikke legitimere seg. I bilen ble det funnet hasj. Etter hvert fikk politiet mannens personalia, og det viste seg at han var etterlyst. Politiet pågrep 40-åringen og kjørte han til arresten i Politihuset.

Mann kjørt til legevakten
FURUSET: Kl. 05.47 ble det meldt om en overstadig beruset mann som tok flybussen fra Furuset mot Gardermoen. Mannen hadde en stor kul i hodet, og politiet vurderte først å kjøre 45-åringen hjem, men omvurderte og kjørte han til legevakten for en nærmere sjekk.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere