RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slagsvold Vedum ny nestleder i Sp

Sist oppdatert:
Stortingsrepresentant Trygve Slagsvold Vedum fra Hedmark ligger an til å bli valgt til nestleder i Senterpartiet ved siden av landbruksminister Lars Peder Brekk.

På grunn av det ekstraordinære landsmøtet i partiet i fjor, der Liv Signe Navarsete ble valgt til partileder, er det valg på to nestledere som står på programmet når landsmøtet samles i Ålesund siste helgen i mars. I tillegg står sentralstyret på valg.

Nationen får bekreftet fra flere sentralt plassert Sp-medlemmer at valgkomiteen vil foreslå Slagsvold Vedum som ny nestleder. Han er 30 år gammel og har blant annet vært leder av Senterungdommen fra 2002 til 2004. I 2005 ble han valgt inn på Stortinget.

Avisen skriver at det skal være et sterkt ønske fra store deler av partiet å få en ung leder fra Østlandet ved siden av Navarsete fra Vestlandet og Brekk fra Trøndelag.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere