RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slått ned med egen spaserstokk

Sist oppdatert:
Eldre kvinne slått og sparket av gjeng.

Tre personer er pågrepet etter et brutalt overfall på åpen gate i Bergen tirsdag.

Paraply, stokk og jernstang
- En kvinne i 60-åra ble slått ned og sparket mens hun lå i bakken. Volden ble utøvd av tre personer, to kvinner og en mann, i alderen 24 til 35 år. Samtlige ble pågrepet kort tid etter hendelsen, sier operasjonsleder Preben Vallestad ved Hordaland politidistrikt til Nettavisen.

Et vitne sier til Bt.no at kvinnen ble slått med en paraply og sin egen spaserstokk. Et annet vitne sier til Ba.no at det ble brukt en jernstang.

Lettere skadd
De tre pågrepne er siktet for legemsfornærmelse under skjerpende omstendigheter. Politiet har ikke avklart hvilket forhold de pågrepne har til fornærmede eller hvilket motiv de hadde for angrepet.

- Vi har ingen informasjon om at dette var et ran eller et ransforsøk, men holder alle muligheter åpne, sier operasjonslederen.

Kvinnen behandles for lettere skader ved Haukeland Universitetssykehus i Bergen. Tilstanden hennes beskrives som stabil.

Episoden skjedde i Hagerupsvei på Landås, like ved Langhaugen skole i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere