RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solgte ikke historien

Forretningsmannen Svein Kvarving, som ble brutalt ranet fredag, avviser at han solgte ranshistorien til Se og Hør. Han ga dem den helt gratis.

Politiet har ennå ikke fått tak i de tre ranerne som brutalt overfalt Kvarving og hans familie i deres hjem i Stjørdal fredag kveld.

Da Adresseavisen søndag forsøkte snakke med Kvarving da han forlot sykehuset i Levanger, sa millionæren at han ikke ville kommentere saken fordi den er solgt til ukebladet Se og Hør.

Generalsekretær Per Edgar Kokkvold i Norsk Presseforbund kritiserte mandag denne handelen overfor TV 2 Nettavisen.

- Alle slåss om retten til de mest eksklusive kildene, men man skal ikke kunne kjøpe seg denne retten, sier han og henviser til Vær Varsom-plakatens paragraf 1.3.

Nå sier Kvarving til Adresseavisen at han likevel ikke har solgt historien til ukebladet, men gitt dem historien gratis.

- Det var så mange aviser og medier å forholde seg til at jeg valgte Se og Hør for å få mest mulig ro. Jeg er sliten og orket verken å svare på alle henvendelser, og langt mindre møte opp til intervjuer over alt.

Årsaken til at han valgte Se og Hør, er at ukebladet annonserer gjennom flyplassreklamen som Kvarving driver med.

Assisterende sjefredaktør Harald Haave i Se og Hør bekrefter dette overfor avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere