RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Storberget er pr-kåt

Sist oppdatert:
Erna Solberg mener at justisminister Knut Storberget prioriterer etter medienes taktstokk..

Justisminister Knut Storberget er PR-kåt og prioriterer kun saker hvor han får oppslag i mediene. Det hevder Høyres leder, Erna Solberg.

- Det største problemet til Storberget nå er jo at han har prioritert mediasakene opp hver gang han får et oppslag. Til slutt blir det spørsmål om hva han egentlig prioriterer, sier Solberg til TV 2 Nyhetene.

Hun ønsker nå å bevilge nok penger i revidert nasjonalbudsjett til å besette 330 ledige politistillinger rundt om i landet.

Men hun får et klinkende klart svar fra justisministeren.

- Jeg ønsker Høyre hjertelig velkommen etter. Det er ikke slik at man bare kan gå ut å si at vi skal ha flere politistillinger. Hadde vi gjort som Høyre gjorde da de var i regjering, så ville vi ikke hatt utdannet nok politifolk. Nå øker vi kapasiteten på politiutdanningen til et rekordnivå, og vi har bevilget over 100 millioner ekstra til norsk politi, sier Storberget.

Han synes Solbergs kritikk bommer totalt.

- Jeg synes at det er noe krampeaktig all den tid vi faktisk leverer både i forhold til soningskø, vi utdanner flere politifolk enn det Høyre gjorde i regjering, og vi gir mer penger enn noen gang. Samtidig som vi vet at da Høyre satt i regjering, så foretok man kutt i stedet for å satse både penger og menneskelig ressurser, hevder justisministeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere