*Nettavisen* Nyheter.

- To kvinner voldtatt i Oslo

To afrikanske menn skal ha tvunget seg inn i leiligheten.

09.03.10 07:26

Den doble voldtekten skal ha funnet sted på Frogner mandag ettermiddag.

- Vi fikk melding kl. 17.05 om at en kvinne hang ut gjennom et vindu på en leilighet på Frogner, og hun skal ha skreket at hun var voldtatt, sier vaktleder ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt, Per Olav Utgaard, til Nettavisen.

Bundet fast

- Da politiet kom fram dit så viste det seg at det var to kvinner i leiligheten, og de påsto at de var voldtatt av to menn som hadde trengt seg inn i leiligheten.

De to jentene skal være henholdsvis 36 og 30 år gamle, og skal ha vært bundet på hendene og fått bind foran øynene.

De to mennene, som beskrives som afrikanske, skal ha kommet med trusler og det skal ha blitt benyttet vold. Hvor omfattende volden har vært er ikke klart. Ifølge politiet skal det ikke ha vært blod på stedet, men det skal være truet med kniv.

Selv om kvinnene ikke var alvorlig skadd etter hendelsen, ble de allikevel sendt på legevakten mandag kveld.

Språkproblemer

Det er så langt uklart hva som nøyaktig skal ha skjedd. De to jentene som er voldtatt skal være fra Ungarn, og det skal være språkproblemer i kommunikasjonen mellom de to og politiet. Ifølge Dagbladet skal de to kvinnene ha forklart at de ikke kjente gjerningsmennene fra tidligere.

- Vi vet ikke helt hvilken tilknytning disse jentene har til leiligheten. Det er en annen navngitt person som står oppført som eier av leiligheten, forteller Utgaard.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.