RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Torturert med elektrosjokk

Sist oppdatert:
Med hette på hodet og en ladd pistol mot pannen skal 26-åringen ha blitt torturert med elektrosjokk, hammer og kølle.

(iOslo.no) Sju gjengmedlemmer skal ha torturert offeret, en 26 år gammel mann, på grunn av pengespørsmål 23. november i fjor.

Ifølge tiltalen mot de sju mennene skal 26-åringen, med en hette på hodet, ha blitt truet med en ladd pistol. I tillegg skal han ha blitt torturert med et elektrosjokkvåpen, samt slått i knærne med hammer og i hodet og hendene med en kølle.

Tiltalt for kidnapping
De sju gjengmedlemmene er nå tiltalt for kidnapping, flere av dem også for grov vold og trusler. De skal ikke ha lyktes i å tvinge 26-åringen til å gi dem penger.

En av Rasool-brødrene, som også er tiltalt i helerisaken i Oslo og Brasil, er blant de tiltalte.

- Fornærmede i saken har i rettslig avhør benektet at min klient har gjort noe straffbart mot ham. Kun at to andre har gjort noe, sier Rasool-brorens forsvarer Vidar Lind Iversen til Aftenposten.no.

Ifølge Aftenposten.no betegner politiet torturen som et internt gjengoppgjør, fordi både offeret og de tiltalte er gjengmedlemmer. De tiltalte er både A- og B-gjengmedlemmer, og politiet mener at det viser at penger er viktigere enn gjenglojalitet.

Tapet fast
26-åringen skal først ha blitt lurt til Smart Club ved Slependen. Så skal han ha blitt truet inn i en rådyr Mercedes, før han ble kjørt til Porsgrunn. Offeret skal både ha blitt truet og slått under bilturen.

Da følget kom til Porsgrunn, ble 26-åringen ført opp til et rom i annen etasje. Der ble han ble tapet fast på hender og føtter, før mishandlingen tok til. Offeret skal ha vært i boligen i Porsgrunn i et halvt døgn før politiet kom på døren.

Les flere nyheter fra iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere