RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Trodde vår siste time var kommet

Sist oppdatert:
En kvinne og hennes to barn måtte gjemme seg bak denne døra da ekssamboeren brøt seg inn og gikk amok med brannslukkingsapparat.

Mannen brøt seg inn i huset til sin tidligere samboer og slo seg videre inn på badet der en mann og ekssamboeren med to barn søkte tilflukt. Det voldsomme husbråket fant sted i Heradsbygd i Elverum natt til lørdag. Kvinnen og hennes nye venn hadde lagt seg til å sove da det ringte på døren.

Det var kvinnens tidligere samboer som var svært beruset og banket på dører og vinduer i huset.

- Vi forsøkte å ignorere ham og late som vi sov, vi trodde han ville forsvinne, sier kvinnen til Østlendingen.

Til slutt knuste han et vindu i stuen og tok seg inn i huset. Da hadde de fire som oppholdt seg i huset låst seg inne på badet og ringt etter hjelp.

Slo seg inn
- Vi var livredde rett og slett. Utenfor hørte vi han hadde funnet brannslukkingsapparatet som han sprayet ned 1. etasje med før han begynte å slå seg tvers gjennom badedøra, forteller kvinnen.

- Jeg trodde oppriktig den siste timen hadde kommet for oss alle fire, sier hun.

Det oppsto slåsskamp mellom de to mennene, kvinnen og ungene kom seg over til naboen. Kvinnens venn kom seg etter hvert også unna etter å ha fått et slag i ansiktet av ekssamboeren. Politiet kom kort tid etter til stedet og fikk pågrepet gjerningsmannen.

Vil få følger
- Det stemmer at vi rykket ut på melding om at en mann hadde brutt seg inn i et hus på Heradsbygd fredag kveld. En mann som oppholdt seg i huset skal ha fått seg et slag, sier operasjonsleder i Hedmark politidistrikt Einar Øverli til Nettavisen.

Gjerningsmannen ble tatt med til Hamar politistasjon, men satt fri dagen etterpå. Mannen kan regne med en reaksjon for berserkgangen.

- Det vil bli opprettet sak mot ham. Nøyaktig hvilke forhold han etter loven kan bli siktet for er det for tidlig å si, sier Øverli.

Kvinnen skal ha hatt et forhold til mannen som tok slutt i våres. Hun og barna oppholder seg nå på hemmelig sted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere