*Nettavisen* Nyheter.

- Truet og angrep med sverd

Offeret skal ha blitt stukket i ansiktet og armen.

(iOslo.no) En 33 år gammel Oslo-mann er tiltalt for å ha angrepet en annen mann med et sverd.

Angrepet skal ha skjedd midt på natten 20. mars i år. Ifølge tiltalen fra Oslo-politiet stakk 33-åringen offeret i underarmen og like over øyet. Resultatet ble at sverdofferet måtte sy seks sting i armen og tre over øyet.

33-åringen er også tiltalt for å ha truet fornærmede og en annen kvinne i forbindelse med sverdstikkingen. Tiltalte truet med å drepe de to personene med pistol eller lignende, ifølge tiltalen.

Dette er ikke første gang en person skal ha blitt angrepet med sverd i Oslo.

Flere ganger de siste årene har andre personer gått til angrep på folk og ranet kiosker med sverd, ofte såkalte samuraisverd.

* 13. august i år ble en mann i 30-årene angrepet med sverd i Urtegata i Oslo. Heldigvis slapp mannen unna med et risp i hodet.

* En storkiosk i Hoffsveien i Oslo ble ranet 13. mars i fjor av tre menn. Da ble en mannlig ansatt truet med sverd av ranerne.

* En 38 år gammel mann fikk et 20 centimeter stort kutt i hodet etter at han ble angrepet av en sverddesperado i Oslo sentrum i juli 2004. Mannen blødde kraftig da han ble funnet på en drosjeholdeplass. Samuraisverdet som ble brukt i angrepet, var 60 centimeter langt og ble funnet i en søppeldunk av politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.