*Nettavisen* Nyheter.

- Truet til seg 100 kroner fra mann som skulle parkere i Oslo

BER OM TIPS: Politiet ber om tips fra publikum som kan ha opplysninger om saken. Illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Politiet vil følge opp saken og ber om tips.

Politiet i Oslo leter etter tre ungdommer som knivtruet en mann til å gi fra seg penger for å parkere på Grønland i Oslo onsdag.

Les også: Politimester: - Store utfordringer på Grønland

Mannen ringte politiet og sa de tre truet ham til å gi fra seg 100 kroner for å få lov til å parkere i Mandalls gate nær Grønland T-banestasjon i 17.30-tiden. De tok også mannens mobiltelefon.

Bilisten er uskadd, men det ble en liten skade i bilen der mobiltelefonen lå, opplyser politiet.

Operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt sier til NTB at de ikke kan utelukke at de tre har gjort lignende lovbrudd i samme del av Oslo tidligere. De regner med at de er hjemmehørende i området.

– Vi går nå gjennom overvåkingsvideoer og vil følge opp denne saken, men så langt er ingen pågrepet, sa han i 20-tiden onsdag.

Politiet fikk tidligere på kvelden et tips om at gjengen var sett et sted på Grønland, men da patruljen kom dit, var det ingen som passet til beskrivelsen.

Ungdommene skal være mørkkledde, og én av dem har grønn jakke. Politiet ber om tips fra publikum som kan ha opplysninger om saken. (©NTB)

Les også: Regjeringen vil bedre beskyttelsen for overgrepsutsatte barn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag