RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tvunget til oralsex i pirattaxi

Sist oppdatert:
En 35 år gammel kvinne skal ha blitt tvunget til oralsex da hun tok pirattaxi i Porsgrunn.

Det var natt til lørdag at kvinnen satte seg inn i en pirattaxi etter å ha vært på byen i Porsgrunn. Tre menn satt i bilen, og en av dem skal, ifølge kvinnen, ha tvunget henne til oralsex, skriver Telemarksavisa.

Kvinnen bor i en omsorgsbolig, og det var ansatte tilknyttet boligen som varslet politiet. Kvinnen hadde drukket alkohol, og har ikke klart å gjøre skikkelig rede for seg. Hun vil etter hvert bli avhørt.

- Dette har ikke vært en ordinær tur med en pirattaxi. Det har foregått seksuelle handlinger. Vi har all grunn til å følge opp og etterforske om det har skjedd noe straffbart i dette kjøretøyet, sier politiadvokat Helge Bolstad ved Telemark politidistrikt til Telemarksavisa.

Politiet har ikke noe signalement på de tre mennene, men bilen de kjørte skal ha hatt en gråaktig farge. Politiet etterlyser tips fra folk som kan ha sett bilen utenfor puben Sailors Inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere