RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Uforståelig OL-nei

Sist oppdatert:
- Det er nedslående og forbausende at regjeringen i dag har sagt nei til å stille økonomisk garanti for et vinter-OL i Tromsø i 2014, sier styreleder i Tromsø 2014, Tove Karoline Knutsen.

- Det er uforståelig at man på denne måten er negativ til et stort, skapende prosjekt som norsk idrett har stilt seg bak. Prosjektet har betydelig støtte fra rikspolitisk hold, fra de fleste nordnorske fylkespartier og et enstemmig Sameting. Også innen samfunnssektorer som kultur, forskning, reiseliv, IKT, bygg og anlegg og arkitektur har Tromsøs OL-prosjekt vakt begeistring og optimisme, sier styreleder i Tromsø 2014, Tove Karoline Knutsen, i en pressemelding.

Hun er ikke enig i at et OL i Tromsø vil bli for dyrt, slik regjeringen mener.

- De fleste er i dag enige om at Lillehammer-OL var verdt pengene. Et OL i Tromsø vil koste mindre, og gi større positive samfunnsmessige ringvirkninger enn det 94-lekene genererte, sier Tove Karoline Knutsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere