RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Umulig å betale tilbake

Sist oppdatert:
En av toppene bak The Five Percent Community sier det er umulig å betale tilbake til dem som har tapt penger. Nå er super-ververen Willy Klaussen i gang med å verve personer til et nytt pyramideselskap.

Mannen TV2 Nyhetene møtte søndag kveld var den beste ververen i det havarerte The five percent community. 20.000 nordmenn har tapt sparepengene sine på Willy Klaussen. Nå reiser han land og strand rundt for å få prøve å gjøre det godt igjen.

- Jeg er fysioterapaut, og enkel hoderegning tilsier at jeg ville være gjeldsslave resten av livet hvis jeg skulle prøve å betale tilbake det folk har tapt, sier Klaussen.

Reiser og sier unnskyld
På fredag var han på Hønefoss for å si unnskyld. En av deltakerne på møtet filmet Klausen i aksjon.

- Jeg håper dere forstår at det ikke er lett komme her, sier han.

TV 2 har møtt to av dem som var tilstede på møtet. Begge ble vervet inn i the T5PC under Willy Klaussen. De er uten jobb og har tapt mer enn de har råd til. Og de er ikke alene. 70.000 nordmenn har tapt store summer på konkursen i selskapet.

- Han sier han er veldig lei seg og skal prøve å gjøre opp for seg ved å komme med et nytt tilbud, som stort sett han og de på toppen vil tjene penger på igjen. Det er hans måte å prøve å hjelpe oss på., sier en av dem.

- Skal bli suksess
Og det er akkurat det Klaussen vil. For etter å ha fortalt om alt som er galt i T5PC begynner han å snakke om sitt nye selskap:

- Jeg kommer til å jobbe livskiten av meg for at Nordportal blir en suksess. Vi har produkter fra dag en. Vi har flere ting som kommer. Vi har noen helseprodukter som kommer nå i løpet av en uke fra nå så har vi det også. Så du kan velge mellom telefoni og helseprodukter, sier Klaussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere