RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Uppstrøm er i Norge

Tor Arne Uppstrøm var for syk til å komme til Norge i «overskuelig fremtid» og kunne ikke møte som medtiltalt i Seim-saken. Nå er han observert i Oslo.

(iBergen.no) Ifølge sykemeldingen som ble lagt frem i Bergen tingrett i januar, var Tor Arne Uppstrøm for syk til å komme til Norge fra sin private og luksuriøse behandlingsklinikk i London. Bergen tingrett underkjente sykemeldingen som fraværsgrunn og fikk også støtte av oppnevnt psykiater Jofrid Nygaard. Men Uppstrøm er flere ganger blitt observert i Oslos uteliv.

Onsdag kveld fikk Carl Fredrik Seim og Bertrand Vedeler dommen i tingretten. Fem og et halvt års fengsel for Seim og to år for Vedeler.

- Når Bergen tingrett ikke rettsførte saken mot Uppstrøm, har retten i realiteten frikjent Uppstrøm, sier Carl Fredrik Seims forsvarer, advokat Trygve Staff til BA.

Staff kommer nå til å anke dommen mot Seim på fem og et halvt års fengsel, og kreve at den må oppheves på grunn av saksbehandlingsfeil.

Ifølge avisen har statsadvokat Eirik Stolt Nielsen blitt tipset om at Uppstrøm de siste ukene er observert i Oslos uteliv.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere