RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Utsatt for utidig press

Sist oppdatert:
Monica Kristensen Solås mener seg utsatt fra utidig press fra det avtroppende styret i Redningsselskapet.

- Jeg er blitt utsatt for et utidig press. Jeg er tross alt småbarnsmor og legger meg tidlig. Jeg har heller aldri fått adgang til å gi en fullstendig redegjørelse til styret eller administrasjonen om mitt syn på den såkalte e-post-saken og andre saker, sier Monica Kristensen Solås til Dagbladet onsdag.

Nattlig kontakt
Uttalelsen kom etter at president i Redningsselskapet, Magnus Stangeland, hadde ringt Kristensen Solås klokken 23.30 mandag kveld for å overtale henne til å godta sluttpakken fra Redningsselskapet.

Hun oppfatter det slik at dette er et utidig press på henne for å få henne til å godta en sluttpakke, og trekke seg som generalsekretær i selskapet. I går kveld ga hun sin advokat, Arvid Ødegård, beskjed at hun ikke ville vite innholdet i det tilbudet hun er gitt fra Redningsselskapet.

Trakk seg
Tilbudet kom etter at styret i Redningsselskapet i går valgte å stille sine plasser til disposisjon. Også president Magnus Stangeland, og visepresident Hermod Larsen trakk seg fra sine verv. Styret blir likevel sittende til det gjennomføres et ekstraordinært landsmøte 14. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere