RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Valla er ferdig

Sist oppdatert:
Kun et lite mindretall i Aps stortingsgruppe tror Gerd-Liv Valla vil kunne fortsette som LO-leder.

Flertallet i Aps stortingsgruppe mener Gerd-Liv Vallas autoritet er for sterkt svekket til at hun vil kunne fortsette som LO-leder, skriver Dagbladet. Grunnen til at de ikke kan si det offentlig er at de må vente på granskningsrapporten om Yssen-saken.

TV 2 Sumo:Mener Valla ferdig som LO-leder

- Det er bare en håndfull som tvilholder på håpet om at Valla fortsetter. Det store, store flertallet av oss tror ikke hun har en sjanse, sier en Ap-representant på Stortinget.

Den viktigste årsaken er at AP representantene finner det vanskelig å se hvordan hun med autoritet kan representere LO i viktige saker fremover. Dette skal være en utbredt holdning i partiet.

En annen representant sier til Dagbladet at Valla som kvinne har videreført en gammelmannskultur og en lederstil som ikke passer i vår tid.

Støtter Valla
Til Dagens Næringsliv hevder lederen for Handel og Kontor, Sture Arntzen, at flertallet i LOs sentralstyre står bak Valla.

- Jeg kan ikke se for meg at det kommeer noe mistillitsforslag. Og skulle det komme, er det sannsynligvis et flertal i sekretariatet som vil avvise det, sier han til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere