RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- «Våpen» var spekepølse

Sist oppdatert:
Andreas Drarvik, ordføreren som etterforskes for sex-sjikane, sier det var en spekepølse han tok med seg inn i hagen til kvinnen som har anmeldt ham.

Den 30 år gamle saudakvinnen som har anmeldt Drarvik for sex-sjikane, hadde natt til lørdag samlet flere venner i hagen sin. Håpet var at de skulle klare å ta mannen som hadde sjikanert henne i halvannet år, på fersken.

Ordfører Andreas Drarvik dukket opp i hagen, og vitnene trodde han var bevæpnet. Væpnet politi rykket ut for å pågripe ham, men Drarvik forsvant før politiet nådde frem.

Ifølge Stavanger Aftenblad har han selv forklart at det var en spekepølse han holdt i hånden, og slett ikke noe våpen. Pølsa skulle være en gave til kvinnen, som han hadde hjulpet med ved tidligere på dagen.

Å overlevere spekepølsa var imidlertid ikke ordførerens hovedærende denne kvelden. Hva han egentlig skulle hjemme hos kvinnen, vil bli kjent senere, sier hans advokat til Aftenbladet.

I en pressemelding advokat Endre Skjørestad har sendt ut på vegne av Drarvik, opplyser ordføreren at han gjennom flere år har hjulpet kvinnen på ulike måter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere