RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Var hennes sexslave

Sist oppdatert:
Den thailandske kvinnen (41) hevder hun ble lurt til bordellivet i Skandinavia.

(iBergen.no) Torsdag morgen møtte kvinnen i retten, for å vitne mot sin tidligere venninne og arbeidsgiver. Sterkt traumatisert og med store psykiske problemer ba hun om at de tiltalte måtte forlate salen mens hun forklarte seg.

Kvinnen ble foreldreløs da hun avsluttet 4. klasse i Thailand. Da flyttet hun til mormoren sin, som giftet henne bort da hun var 16 år gammel. To år senere skilte hun seg. Da flyttet hun videre til Bangkok for å jobbe som vaskehjelp. Etter en stund begynte hun å jobbe som massør, og da traff hun den tiltalte kvinnen som lurte henne til Skandinavia.

Hun lokket med en meget godt betalt massasjejobb - og snakket ikke om prostitusjon.

- Hun fortalte meg at jeg kunne tjene mye penger - minst 20.000 kroner per dag. Eller 100.000 i måneden. Reisen til Skandinavia kostet 200.000 baht, men jeg hadde ikke penger. Jeg måtte låne 120.000 av broren min, og solgte alt jeg eide for å få råd til billetten, fortalte hun i retten.

Beskjeden var at hun ville tjene nok på to måneder til å betale tilbake det hun skyldte. Etter å ha bodd i Sverige og Norge i underkant av et halvt år, fortalte hun til politiet at hun var et offer for menneskehandel.

Den omfattende sexringen ble avdekket og elleve personer ble siktet. I Bergen Tingrett står nå tre kvinner tiltalt for menneskehandel og hallikvirksomhet. Alle nekter straffskyld, med unntak av en 38-åring som har erkjent hallikvirksomhet.

Politiet mener kvinnen har lurt flere kvinner til prostitusjon i Bergen.

Les flere nyheter fra iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere