RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: JOHN CATO JOHANSEN

- Venninnen min er voldtatt

Sist oppdatert:
Oslo-politiet fikk telefon fra skremt venninne i natt. Fornærmede tilbrakte natten på legevakta.

Det var om lag klokken halv to natt til lørdag at politiet fikk meldingen om den angivelige voldtekten som skal ha funnet sted på dametoalettet på The Sports Café i Oslo sentrum. Tre menn ble innbrakt av politiet.

- En kvinne ringte politiet og fortalte at hennes venninne var blitt voldtatt, forteller vaktleder Johan Gundersen ved kriminalvakta i Oslo til Nettavisen.

Pågrep tre personer
Kvinnen, som skal være i 20-årene, ble straks kjørt til voldtektsmottaket på Oslo legevakt. Politiet har i 9-tiden lørdag morgen fortsatt ikke snakket med henne om episoden, men skal i løpet av formiddagen etablere kontakt med legevakten. Kvinnens tilstand er ikke kjent.

Gundersen forteller at ingen er blitt pågrepet i saken, men må straks presisere at ingen er pågrepet mistenkt for voldtektsforsøk.

- Vi innbrakte tre personer fra utestedet. Det må sies at det ikke er knyttet noen voldtektsmistanke mot noen av dem, men da politiet var på stedet anså de det nødvendig å ta dem med inn for en ID-sjekk. De tre personene kunne ikke legitimere seg da vi var på stedet, opplyser han overfor Nettavisen.

Vag beskrivelse
Politiet har i løpet av nattens timer foretatt ett vitneavhør, uten at det har ført til noen konklusjon i saken.

- Nå må vi få snakket med fornærmede før vi konkluderer med noe. Vi har utover dette ikke foretatt noen ytterligere etterforskning til nå, forteller han.

Etter det Nettavisen erfarer skal beskrivelsen politiet har fått ha vært vag, men den antakelige gjerningsmannen skal ha vært «mørk i huden» og hatt på seg «store bukser».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere