RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vet ikke når barnet (1) er tilbake i Norge

Foto: Lien, Kyrre (Scanpix)
Sist oppdatert:
Drapssiktet samboer ble pågrepet av polsk politi i nærheten av Krakow.

Uten dramatikk ble den 37 år gamle samboeren pågrepet i Polen klokken 03.10 natt til mandag. Han er siktet for drap på sin samboer Camilla Samira Olsen (32), og etter en intens politijakt over hele Europa er mannen pågrepet. Parets sønn (1) var med faren, og han er nå tatt hånd om og i god behold.

Les også:Samboer pågrepet i Polen

Vil ha barnet hjem

Når mannen og saboerparets ett år gamle sønn er tilbake i Norge er fortsatt noe usikkert.

- Det er for tidlig å sin noe om når mannnen og parets barn er tilbake i Norge. Her skal de respektive lands regler følges, men prossesen er i gang, opplyste fungerende politimester Ida Melboe Øystese under en pressekonfarense ved Ski politistasjon.

Mannen sitter nå i arrest i Polen og politimesteren utelukker ikke at barnet kommer tidligere hjem enn den siktede 37-åringen.

- Vår primæroppgave er nå å få barnet raskt tilbake til Norge. Men vi kan ikke tidfeste når det skal skje. Barnet blir imidletid tatt godt hånd om, forteller Melboe Øystese.

Politisamarbeid

Hun vil ikke si noe om hvilke konkrete metoder som førte til at faren ble funnet. Med hensyn til etterforskningen ønsker de ikke å opplyse om dette nå. Øystese vil heller ikke si noe om mannens helsetilstand.

Det var politisamarbeid gjennom Interpol som førte til pågripelsen, men 37-åringen skal ikke ha snakket med polsk politi. Pågripelsen skjedde uten dramatikk da mannen ble stanset på en motorvei i nærheten av Krakow.

Ifølge Østlandets Blad jobber politiet med flere teorier om hva som kan ha vært motivet for drapet. De er foreløpig sparsommelig med opplysninger rundt samboerparets forhold.

Foreløpig obduksjonsrapport er ventet i løpet av mandagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere