*Nettavisen* Nyheter.

- Vi blir truet av små, hvite menn

Vettskremt ringte de tre vennene politiet og ba om beskyttelse.

18.05.06 13:09

Det var i oktober i fjor politiet fikk den svært spesielle telefonen. To av de tre forklarte politiet at de hadde sett små, hvite menn komme opp av fjorden og true dem. De var redde, og ba politiet om beskyttelse.

Men da politiet kom frem til hytta i Fusa, fant de ingen hvite menn. Derimot fant de en kraftig ruset vennegjeng. I hytta og hjemme hos to av de tre fant politiet til sammen 23,7 kilo hasj, 314 gram amfetamin og rundt 9000 tabletter.

Gateverdien anslås til oppmot 1,4 millioner kroner, skriver Bergensavisen.

I stedet for hjelp mot spøkelser, ble de tre bergenserne dermed tatt med av politiet. Denne uken har de tre måttet svare for seg i Midthordland tingrett.

Den 22 år gamle hovedmannen har erkjent befatning med narkotikaen, men hevder han bare passet på det for en annen. Aktor mener han bør straffes med seks års fengsel, mens mannen forsvarer mener tre års fengsel er nok.

De to andre, en 22 år gammel kvinne og en 23 år gammel mann, er begge tiltalt for medvirkning. Aktor mener de bør straffes med to års fengsel, mens forsvarerne deres la ned påstand om samfunnsstraff, ifølge BA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.