RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan ikke forstå det

Foto: Atle Jørstad (iOslo)
Familien er i sjokk etter det brutale ranet mot moren.

iOslo møtte datteren og svigersønnen til den overfalte kvinnen utenfor deres bolig i på Emma Hjort i Bærum. I de to øverste etasjene i det store huset bor kvinnen med flere av sine barn og svigerbarn. Underetasjen blir leid ut.

- Det var en sjokknyhet å få. Jeg kan ikke tro at det er sant, sier datteren.

Familien visste svært lite om hvordan det gikk med moren. Kvinnen i 50-årene var alene hjemme da hun i formiddag ble overfalt av to menn. Mennene bandt, slo og sparket kvinnen.

Les også: Kvinne funnet bundet

Slått og sparket
Kvinnen i 50-årene skal ha blitt bundet og slått i ansiktet og ryggen av tyvene. Politiet har fått informasjon om en stasjonsvogn som sto parkert foran huset da ranet skjedde, og en vag beskrivelse av to gjerningspersoner av mulig asiatisk opprinnelse.

- Vi fikk melding klokken 12.10. Det var kvinnens sønn som ringte oss. Da hadde det skjedd like før. Hvis noen har observert noe mistenkelig i området i dette tidsrommet så er vi interessert i å komme i kontakt med disse, sier operasjonsleder Marlow Grandalen i Asker og Bærum politidistrikt til Nettavisen.

- Vi har fint lite når det gjelder beskrivelse av gjerningsmennene. Vi etterforsker saken, men har ikke mye å gå ut med nå, sier han.

- Aldri følt oss utrygge
Datteren til kvinnen kan ikke forstå at nettopp hennes familie ble valgt ut av ranerne.

- Vi har aldri følt oss utrygge her. Selv om vi har glemt å låse døra så har det aldri skjedd noe, sier kvinnen som ikke kan forstå hvorfor noen skulle velge ut

- Vi er ærlige hardtarbeidende mennesker, og har jobbet hardt for å få reist dette huset, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere