Gå til sidens hovedinnhold

- Ville binde og pine faren

ARENDAL (TV 2 Nettavisen): Den drapstiltalte 20-åringen synes faren slapp for billig. Etter å ha drømt om å drepe ham i mange år, ville hun egentlig binde og pine ham.

- Jeg ville binde ham og kutte av penisen hans. Jeg ville at han skulle lide som vi hadde lidd, forklarte kvinnen i retten.

- Du sa i avhør at du ville binde ham, uskadeliggjøre ham. Fortelle alt han hadde gjort. Du ville se ham i øynene og fortelle alt du hadde på hjertet. Er dette riktig? spurte aktor.

- Ja, det var slik, forklarte 20-åringen.

Leste opp avhøret

Hun ville tirsdag ikke forklare seg om rollene til søsknene og moren. Dette førte til at aktor, statsadvokat Erik Erland Holmen (bildet), måtte lese opp avhøret i sin helhet.

Der kom det frem at hun bestemte seg for å drepe faren etter innleggelsen på sykehuset, før hun reiste hjem for å samtale med tantene om farens overgrep.

”Siktede forklarte moren på gangen at nå var det nok. Moren sa hun hadde rett, nå var det blitt for mye. Siktede ville drepe faren, og tror moren forsto dette”, heter det i avhøret.

Moren hadde forsøkt å roe faren ned hjemme med piller, da han angivelig skulle drepe dem i hjemmet tidligere. Det fortsatte hun trolig med på sykehuset, trodde 20-åringen.

Faren ble flyttet til røykerommet, klaget og ville hjem. Det ble viktig å få snakket om overgrepene til tantene etter avgjørelsen.

Som en baby
”Pappa oppførte seg som en baby. De ble sinte. De kjente spillet til faren. Der klaget han og ville hjem, men neste øyeblikk kunne han banke dem opp. Han sa hun skulle gå på jobb neste dag, mens moren og søsteren fikk beskjed om å bli hjemme. Da forsto siktede at faren ville gjennomføre planen og drepe familien,” forklarte hun i avhør.

Siden kom faren på tomannsrom. Moren og broren ble igjen. 20-åringen dro hjem med den 17 år gamle søsteren for å snakke med tantene.

”Den eneste grunnen til å dra tilbake til sykehuset var for å drepe faren”, forklarte hun i avhør.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley