RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ville drepe rakett-oppskyter

Sist oppdatert:
En mann i 40-årene ble i natt angrepet med kniv av sint, ustabil nabo som ikke likte fyrverkeri I Årstad bydel i Bergen.

- Det var fryktelig dramatisk. Vi sto og ante fred og ingen fare da en mann kom farende gjennom hekken med en filetkniv i hånden og skulle ta min mann, sier konen til den angrepne mannen til ibergen.no.

Han hoppet på mannen min og de deiste i bakken med angriperen øverst. Heldigvis var mannen min sterk nok til at han i basketaket som fulgte, klarte å sparke kniven ut av hendene på angriperen.

Ble overmannet

Fire-fem andre som var vi selskapet ilte til da de skjønte hva som var i ferd med å skje og fikk overmannet angriperen .

Han hadde tydeligvis blitt stresset av smellene fra rakettene.

-Jeg er bare glad mannen min lever og tør ikke tenke på hva som kunne ha skjedd dersom vi hadde fulgt planen og reist vekk i helgen. Da ville min sønn hatt fest hjemme og da ville det blitt han som hadde blitt angrepet. Da er det ikke sikkert at utfallet hadde blitt så bra som det tross alt ble.

I alt fem patruljebiler kom styrtende til da de fikk meldingen og de fikk tatt seg av mannen.

Mannen sitter i varetekt hos Politiet og vil bli avhørt i løpet av dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere