- Voldtatt på vei til venner

Kvinnen i begynnelsen av 20-årene ble først overfalt bakfra, og deretter skal hun ha blitt voldtatt i et skogholt i Ski kommune i Akershus lørdag kveld.

Den angivelige voldtekten karakteriseres som svært grov.

- Gjerningsmannen overfalt kvinnen bakfra, trakk en hettejakke over hodet hennes og dro henne inn i skogen. Der har han truet henne og gjennomført en voldtekt, sier politiførstebetjent Rikke Hallgren ved Follo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Kvinnen i 20-årene skal være sterkt preget av det som har skjedd.

Hette over hodet
Kvinnen var på vei til venner da hun ble overfalt. Hun gikk på en snarvei, en liten sti, som går gjennom et lite skogholt i utkanten av Ski sentrum.

- Mens hun gikk hørte hun på musikk fra en diskman. Derfor hørte eller så hun ikke noe før mannen hadde tak i henne, sier Hallgren.

På grunn av dette har politiet et svært dårlig signalement å gå etter. Siden hun hadde en hette over hodet, så ikke kvinnen mannen.

- Vi regner med at det er en mann i 20-årene, og at han snakker norsk. Dessuten vet vi at han hadde en slank kroppsbygning. Men vi har ingen mistenkte i saken, sier politiførstebetjenten til TV 2 Nettavisen.

- Ikke gå alene
Stien kvinnen gikk på, blir flittig brukt av personene som bor i området. Politiet setter nå sin lit til at disse kan sitte inne med viktige opplysninger.

- Vi har snakket med en del personer allerede, men vi er veldig interessert i tips fra folk som bor i området og som bruker denne stien, sier Hallgren.

I Østlandets Blad gir hun en advarsel til kvinner:

- En voldtekt vil alltid være skremmende, og kvinner bør kanskje merke seg at de ikke går alene hvis mulig og holder seg unna mørke skogholt, sier hun til avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag