- Voldtektsmann kan ha ventet på offer

Mannen som skal ha voldtatt en 20-årig kvinne i Sandvika, kan ha stått og ventet på henne utenfor hybelhuset hvor hun bor. Dette er en av teoriene politiet jobber med.

14.01.04 13:48

Først ble det sagt at kvinnen trolig ble forfulgt fra Sandvika kjøpesenter. Nå åpner politiet for andre muligheter.

- Han har ikke nødvendigvis fulgt etter henne. Gjerningsmannen kan rett og slett ha stått og ventet utenfor hybelhuset hvor kvinnen bor, sier politiavdelingssjef Olav Brubakk ved Asker og Bærum politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Vet om studenter
Han begrunner dette med at det vites at det er hybler i bygningen, og at det bor en del unge BI-studenter der. Hybelhuset ligger derimot ikke langt unna Sandvika kjøpesenter, det ligger vegg-i-vegg.

Det var mandag kveld at den 20-årige kvinnen skal ha blitt voldtatt i studenthybelen sin. Ifølge politiet tvang gjerningsmannen seg inn da kvinnen åpnet døren.

Håper på DNA
- Vi har ingen mistenkte så langt, men håper det er tekniske spor som kan føre oss til gjerningsmannen. Foreløpig har vi ikke fått svar på prøvene vi har sendt inn til undersøkelse, sier Brubakk.

Tirsdag opplyste han til TV 2 Nettavisen at de undersøker overvåkningskameraene rundt kjøpesenteret, i håp om å se noe mistenkelig. Dette arbeidet vil fortsette utover i uka.

Har du tips i saken? Ring Asker og Bærum politidistrikt på telefonnummer: 67 57 60 00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag