*Nettavisen* Nyheter.

- Voldtok og filmet dopede kvinner

En 44 år gammel mann er fengslet for å ha dopet ned to kvinner og voldtatt dem foran kamera.

28.06.07 17:20

(iOslo.no) 44-åringen ble pågrepet i Oslo tirsdag. Bakgrunnen er at politiet fant en videofilm, som viser to sekvenser av 44-åringen sammen med to kvinner ved to ulike anledninger. Denne filmen ble vist i retten, og mannen vil ikke fortelle hvem kvinnene er.

- Politiet beslagla noen filmer i forbindelse av en narkotikasak, og det var slik vi kom på sporet av siktede, sier aktor Sven T. Røer til iOslo.no.

Sannsynligvis dopet
Oslo tingrett mener det er mest sannsynlig at kvinnene var dopet ned da de ble filmet.

- Jeg kan ikke gå i detaljer her, men vi sikter ikke noen for sånt uten grunn. Ut ifra filmen mener vi kvinnene sannsynligvis var dopet, sier Røer.

Den siktede 44-åringen hevder at det hele er et rollespill. Derfor nekter han også å opplyse om navnet på kvinnene.

Retten synes imidlertid det er påfallende at han ikke samarbeider med politiet i en slik alvorlig sak, dersom det var snakk om et rollespill.

Røer sier at neste skritt nå vil være å prøve å identifisere kvinnen, eller kvinnene, som han omtaler som «i normal, voksen alder».

- Nå må vi nøste videre, og prøve å få identifisert kvinnene på filmen, sier Røer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Han forteller at politiet også har store mengder datamateriale å gjennomgå.

Tidligere anmeldt
Videoopptakene er fra den siktedes tidligere leilighet. I hans nye leilighet har politiet funnet «betydelige mengder» GHB, som er et kjent neddopingsmiddel.

44-åringen har tidligere vært anmeldt for tilsvarende forhold, men saken ble da henlagt. Denne saken vurderes nå gjenopptatt.

Mannen er varetektsfengslet i tre uker, fordi retten er redd for at han skal forpurre etterforskningen ved å kontakte kvinnene.

Les flere nyheter fra iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag