RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Statens vegvesen (Statens vegvesen)

- Vær glad det ikke er påske nå

Sist oppdatert:
Slik blir helgeværet i nord og sør.

Klar for vår, sol og varme? Ingen grunn til å hente fram solkremen ennå, ifølge meteorologene. Du kan heller smøre deg med tålmodighet.

Sjekk ditt vær på Nettavisens værsider her

April pleier å være tørr
- April pleier å være en av de tørreste månedene i året, men årets april får en dårlig start. Du skal være glad det ikk er er påske nå, er den nedslående meldingen fra meteorolog Roar Teigen i StormGeo til Nettavisen.

Påskeværet kan han forøvrig si lite og ingenting om. Der spriker prognosene i alle retninger.

Men værvarselet for fredag og helgen er klart, og vi begynner i nord:

Nord-Norge
Mildere vær i nord. Fredag stort sett opphold og stort sett sol. Videre i helgen er det ventet grått i nord med sørvest til sørvestlig vind. Det blir perioder med kuling på kysten og perioder med regn i Nordland og i lavlandet i Troms og Finnmark.

Midt-Norge
For Midt-Norge lyder varselet for fredag på stort sett sol. På Sunnmøre derimot blir det skyet hele dagen, ifølge meteorologene. I helga ventes det perioder med grått vær og perioder med regn.

Vestlandet
Vestlandet kan fredag få litt regn på morgenkvisten, men det er ikke ventet noe nedbør av betydning før til kvelden. Stort sett skyet vær, er varselet for Vestlandet for helgen.

Østafjells
For Østlandet og Sørlandet ventes det fredag forholdsvis skyet vær på morgenkvisten, sludd og regn på Østlandet. Ellers ventes det tålig bra vær utover dagen. På Sørlandet skyer det til utover kvelden.

- Det blir mye fram og tilbake, sier Teigen.

Videre i helga ventes det stort sett oppholdsvær. Natt til søndag kan det komme regn. Lørdag kan det bli ganske skyet. Søndag er det muligheter for sol. Det ventes stigende temperaturer i hele Sør-Norge og Midt-Norge i helga.

Skal du ut på veien i helga? Sjekk de siste trafikkmeldingene her (Statens vegvesen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere