Gå til sidens hovedinnhold

- Vurderer å trekke meg

Reidar Nordby jr. vurderer å trekke seg fra sin ny opprettede stilling som spesialkonsulent i Norsk Tipping.

Han ønsker ikke å bli oppfattet som grådig.

Tirsdag ble kjent at Nordby hadde trukket seg fra jobben som administrerende direktør i Norsk Tipping , etter å ha unnlatt å beskatte 380.000 kroner til gartnerutgifter som han hadde fått dekket av arbeidsgiver. Likevel beholder han årslønnen på 1,7 millioner kroner , for å være konsulent.

Nå vil han vurdere trekke seg, eller gå kraftig ned i lønn.

- Jeg synes at jeg skal vurdere alle disse tingene. Det må bli en helhetlig vurdering, jeg skal tenke fremover og langsiktig og jeg skal tenke på Norsk Tipping. Men jeg legger merke til kritiske røster, det gjør inntrykk og jeg vil selvfølgelig opptre på en måte som jeg også har prøvd å gjøre tidligere, sier Nordby til TV 2 Nyhetene.

Les også: Knust for 400 kroner

Nordby sier han nå vil gå i dialog med styret i Norsk Tipping. Han sier han også vil vurdere å trekke seg fra styret i World Lottery Association - vervet som gjorde at han trengte gartner i utgangspunktet.

- Jeg blir jo påvirket av den kritikken som kommer. Jeg synes det er trist, og jeg vil forsøke å unngå at mitt ettermæle skal være grådighet. Det har aldri preget meg, og det håper jeg det ikke skal gjøre i fremtiden heller.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger