*Nettavisen* Nyheter.

– Ble kikket på mens jeg dusjet

STO PÅ PALLEN: Her skal mannen ha stått på pallen og kikket inn baderomsvinduet. Det er drøye to meter opp til vinduet. Mannen hadde tatt med pallen fra husets garasje som er 30 meter unna. Foto: Tom Erik Rønningen (Tønsbergs Blad)

Mandag morgen ble en person tatt på fersken mens han kikket inn på ei dame som dusjet i sitt eget hjem.

NØTTERØY: – Det er skikkelig ekkelt at noen har kikket inn vinduet mens jeg sto i dusjen, sier 29-åringen som bor i huset til tb.no.

Oppdaget en mann på veggen

Klokken 06.45 gikk hun som vanlig i dusjen. Hun hørt en lyd utenfor, men tenkte ikke mer over det. Kort tid etter banker nabodama på døra. Hun hadde sjokkerende nyheter. Nabodama forteller hva hun så i morges.

– Da jeg var på vei ned for å hente avisen så jeg en skikkelse på veggen til naboen. Han forsvant lynraskt da jeg rundet hushjørnet og oppdaget ham. Jeg må gå forbi nabohuset for å komme til postkassene våre.

– Det var veldig mørkt, så jeg så ikke så mye av mannen. Derfor er det vanskelig å beskrive ham. Men han var ganske lav. Jeg ble satt ut og sjokkert over det jeg så, sier den 79 år gamle naboen som ikke ønsker navnet sitt på trykk.

LES OGSÅ: Politiet ser etter mann som har skremt barn

– Forbannet

Mannen hadde tatt med en pall som står lagret bak garasjen til 29-åringen. Garasjen står ca. 30 meter fra huset. Pallen satte han opp etter veggen slik at han nådde opp til vinduet. Det er helt mørkt i hjørnet der han sto og kikket inn.

– Jeg blir forbannet, og håper jeg kan føle meg trygg, igjen. Jeg er litt husredd av meg fra før. Jeg så ikke noe til mannen selv. Men jeg kan ikke se ut av vinduet når det er lyst inne og helt mørkt utenfor, sier 29-åringen som bor langs Smidsrødveien.

Hun varslet politiet, og dro til foreldrene sine etter hendelsen. Hun vil fortelle om det som skjedde for å advare folk i området.

– Da jeg gikk ut av huset og ned til bilen min følte jeg meg utrygg. Det var fortsatt mørkt ute, sier hun.

Kan ha vært der flere ganger

Hun mener mannen kan ha vært der flere ganger.

– Når jeg tenker etter så har jeg hørt denne lyden som jeg hørte i morges flere ganger de siste to månedene. Jeg har tenkt at det kan ha vært fugler, eller lyd fra varmepumpa som står like ved. Det er skremmende at han trolig har kikket på meg flere ganger, sier hun.

Hun har også lagt merke til at en av pallene har vært flyttet på tidligere. Men det var første gang i morges at hun så pallen under vinduet til badet. Sannsynligvis fordi mannen ble overrasket av nabodama, og rakk derfor ikke å sette den tilbake på plass.

– Jeg har sett at pallen har stått inntil et tre ved garasjen. Men ikke tenkt mer over at den var flyttet på. Vanligvis ligger pallene stablet ved siden av garasjen. Men det er så langt unna huset at jeg ikke har koblet det mot at det kan være en kikker som har vært her, forklarer hun.

LES OGSÅ: Skremt av blotter

Installerer flomlys

Nå skal hun sikre seg mot at kikkeren kommer på nytt.

– I dag installerer jeg flomlys utenfor huset som blir styrt av en sensor.

Operasjonsleder Kjetil Indahl i Vestfold politidistrikt bekrefter overfor tb.no at politiet er varslet.

– Det er registrert hos oss og vi har det til obs, sier han.

Indahl forteller at det blir meldt om slike tilfeller fra tid til annen.

– Men den siste tiden har det ikke vært andre meldinger enn denne ene, sier han.

Les flere nyheter fra Tønsbergs Blad


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag