RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Det flyr løse gjenstander over alt i Narvik

Sivilforsvaret er kalt ut for å bistå politiet i forbindelse med uværet i Narvik. Flere hustak har løsnet som følge av vinden, og folk bes holde seg innendørs.

– Det flyr veggplater og løse gjenstander over alt i Narvik. For at folk ikke skal bli truffet, ber vi dem holde seg innendørs og å sjekke sine egne hus, sier operasjonsleder Grete Birkeland Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB torsdag formiddag.

Politihuset i byen er tømt for mannskaper i forbindelse med uværet. Også brannvesenet og representanter fra Narvik kommune er satt i arbeid. I tillegg har politiet bedt om bistand fra Sivilforsvaret.

– Det er for å bistå politiet med vakthold, sperringer av veier og å holde publikum unna, sier Birkeland.

Politiet har ikke fått meldinger om personskader i forbindelse med uværet, men det er mye materielle skader. En rekke takplater og hele tak har løsnet. I Skånland har i tillegg to fjøs blitt tatt av vinden, opplyser Birkeland.

Også flere veier er stengt som følge av uværet. E10 Bjørnfjell har vært stengt siden onsdag kveld, mens E6 over Gratangsfjellet er stengt for personbiler, melder Fremover. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere