*Nettavisen* Nyheter.

-Husker ikke noe av drapet

Mann (44) risikerer 21 års fengsel for drapet på sin egen sønn.

14.01.08 13:58

Straffesaken mot 44-åringen som er tiltalt for å ha drept sin 13 år gamle sønn startet i Trondheim tingrett mandag. Han nekter straffskyld, ettersom han hevder å ikke huske noe fra drapstidspunktet.

-Husker ikke
-Jeg sender hilsen til min avdøde sønn. Han ble drept hjemme hos oss, det er fakta. Jeg husker ikke hva som skjedde, det er alt jeg kan si. Jeg sier derfor nei til de faktiske ting, sa tiltalte i retten, skriver Adressa.no

I tillegg er mannen tiltalt for over 20 tilfeller av grov fysisk og psykisk vold mot hele familien de siste syv årene. Han erkjente heller ikke straffskyld på disse punktene.

Så broren blø i hjel
Det var om ettermiddagen 10. juni i fjor at mannen ifølge tiltalen knivstakk sin egen sønn i halsen 14 ganger.

Etter knivstikkingen skal mannen ha ropt på en yngre sønn som lekte i hagen utenfor huset. Han skal ha kommet inn og sett sin ett år eldre bror blø i hjel på gulvet.

På besøk
Da drapet fant sted oppholdt moren og parets fem år gamle datter seg på et krisesenter. Familien skal være av iransk opprinnelse. Den drepte 13-åringen bodde på et frivillig bosenter for ungdom med vanskelige familieforhold da drapet skjedde, og var på besøk hos faren sammen med sin bror den aktuelle dagen.

Mannen er tiltalt for forsettlig drap under særdeles skjerpende omstendigheter og risikerer 21 års fengsel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag