RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Husker ikke om han drepte ekskjæresten

Foto: Lien, Kyrre/Scanpix
Sist oppdatert:
– Den drapssiktede mannen har hukommelsestap, sier mannens forsvarer Gunhild Lærum.

En kvinne (29) ble ved 12-tida fredag funnet drept i en leilighet på Skedsmokorset. En mann (28) er siktet for forsettlig drape. Fredag kveld satt han i avhør i tre timer. Vedkommende skal ikke huske å ha drept kvinnen som skal ha vært hans ekskjæreste, melder Dagbladet.

– Min klient har hukommelsestap og husker ikke noe. Han har blackout fra det som har skjedd i morgentimene, og kan ikke ta stilling til noe, sier mannens forsvarer Gunhild Lærum til Dagbladet.

Forholdet mellom den drepte kvinnen og den drapssiktede mannen skal ha tatt slutt for to måneder siden.

Blodige klær
Den siktede bor i Lørenskog og politiet har i ettermiddag også undersøkt mannens leilighet. Ifølge politiadvokat Kåre Kalvå i Romerike politidistrikt dukket han opp hos politiet ved 11.30 tiden fredag iført blodige klær.

– Akkurat hva han sa, eller formidlet er noe uklart. Men han hadde blod på klærne og de opplysningen han kom med førte til at politiet reiste til leiligheten på Skedsmokorset, uttalte Kalvå til Romerikes blad fredag ettermiddag.

Den døde Skedsmo-kvinnen har et barn under ti år. Ifølge Kalvå skal ikke barnet har vært til stede da drapet fant sted. Den drapssiktede mannen skal ikke være faren til kvinnens barn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere