RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Kan ha noe å skjule

Foto: Roy Hilmar Svendsen (iBergen.no)
Ingen har meldt seg etter at politiet etterlyste en bil med to personer etter dødsranet på Lone.

(iBergen.no): Det var i forrige uke politiet gikk ut og etterlyste de to personene, som skal ha vært observert ved ungdomshuset på Lone natt til 4. november, samme natt som ukjente gjerningsmenn brutalt ranet en 77 år gammel mann på Lone Camping. 77-åringen døde etter ranet.

Politiet vil foreløpig ikke karakterisere det som påfallende at ingen har meldt seg, men politioverbetjent Bjørn Eide ved Arna og Åsane politidistrikt legger ikke skjul på at politiet lurer på hvorfor det er så stille.

- Enten har de ugler i mosen, eller så leser de ikke aviser. Det kan også tenkes at de har vært på ferie, sier Eide til iBergen.no.

Han bekrefter at politiet nå har dannet seg et godt bilde av hva som skjedde i campingvognen på Lone natt til 4. november. Politiet venter fortsatt på enkelte resultater fra åstedsundersøkelsene, og vil foreløpig ikke si om de har funnet biologisk materiale som kan knytte noen til åstedet.

- Jeg kan likevel si at vi er optimistiske med tanke en oppklaring av denne saken, sier Eide.

Han oppfordrer de to personene i bilen på det sterkeste om å ta kontakt med politiet snarest.

Bilen som er etterlyst skal være en mørk farget personbil med markerte forniklete rammer rundt vinduene. På bilens bagasjelokk var det påmontert en lav spoiler.

Følg Lone-saken og les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere