*Nettavisen* Nyheter.

10-åring fikk foten overkjørt

Gutt sendt til Ullevål etter ulykke på Sinsen. Les politiloggen her.

04.03.08 08:52

Stjal syrefast stål
STORO: Klokken 09.00 mandag morgen fikk politiet melding om flere mistenkelige personer som løp inne i bakgården til et firma på Storo. Politiet var raskt på stedet med tre patruljer. Hundepatruljen og de andre pågrep to rumenere som hadde stjålet syrefast stål inne på området. Begge mennene på 32 og 55 år ble kjørt arresten, og bilen de ankom i ble tatt hånd om av firmaets borttauingsselskap.

10-åring påkjørt over foten
SINSEN: Kl. 18.58 mandag kveld ble det meldt om en trafikkulykke i Sinsenterrassen. En gutt på 10 år hadde løpt rett ut i veien og blitt påkjørt av en bil. Bilen hadde kjørt over foten hans. Gutten kjørt Ullevål med skade i fot. Politiet undersøkte åstedet og bilfører fikk kjøre videre.

Handlet på falsk rekvisisjon
STRØMSVEIEN: Kl. 20.18 kom det en melding om heleri fra en elektrisk forretning på Strømsveien. En person hadde handlet for 75 000 kroner på en falsk rekvisisjon. Mannen ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Brann på et kjøkken
OSLO: Kl. 22.08 mandag fikk politiet melding om brann på et kjøkken, Meldingen kom fra Brannvesenet. Det viste seg at en person hadde fått i seg noe røyk og ble tatt med til Ullevål sykehus av ambulanse. Leiligheten ble også tatt vare på av og vil bli nærmere undersøkt av politiet i dag.

Full fyr - 11 evakuert
CARL BERNERS PLASS: Kl. 01.00 natt til tirsdag fikk politiet melding om brann i et søppelrom i Dælenggata. Politiet fikk meldingen fra Brannvesenet, og da politiet kom fra var det full fyr i et sykkelskur eller lignende. Det var noe fare for spredning til blokken, slik at 11 personer ble evakuert, men disse kunne raskt gå inn igjen etter ca. 20 minutter.

I feil kjøreretning i tunnel
TÅSEN: Kl. 02.11 i natt fikk politiet melding fra Veitrafikksentralen om en bil som kjørte i feil kjøreretning i Tåsentunnelen. Veitrafikksentralen fikk stengt av tunnelen med bom slik at bilen ble stengt inne. Politiet kom til stedet og tok seg av saken. Mistenkte ble fratatt førerkortet og bilen plassert i nærheten.

Les flere nyheter på iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.